OVER EWM.

Met al meer dan 10 jaar ervaring helpen wij het MKB met het vormen van resultaat gedreven online aanwezigheid. 

Gevestigd in het glasgebouw op het inspirerende Strijp S te Eindhoven zetten wij ons in voor online resultaat. Resultaat telt. Uw bedrijf heeft niks aan een website zonder dat deze bezocht wordt. Uw bedrijf heeft niks aan bezoekers die geen klant worden.

Europe Web Media staat voor een transparante, solide aanpak van het bouwen van uw online identiteit, geheel ingericht op uw specifieke wensen en die van uw klanten.

Wij bieden hoge kwaliteit door samen te werken met de sterkste partners op het gebied van digitale media & marketing

Door de jaren heen zijn wij ons gaan realiseren dat je niet overal goed in kunt zijn. Het herkennen van je zwaktes is stap 1. Stap 2 is het delen van je zwaktes en op zoek gaan naar partners die versterkend werken.

Om deze reden hebben wij een collectief gevormd van experts op ieder gebied. Op deze manier kunnen wij gehele projecten van A tot Z op hoog kwalitatief niveau leveren én gelijktijdig support blijven leveren. U krijgt 1 aanspreekpunt voor uw gehele project.

graphup

De website van uw organisatie moet vóór u werken

Het maken van een website of het versturen van uw nieuwsbrief is niet zomaar het maken van een design en het bouwen van een website. Wij denken graag eerst van te voren na voordat we beginnen met uw project. Wie is uw doelgroep? Hoe oriënteert uw doelgroep zich? Hoe gaan we uw doelgroep op de website laten komen en hoe gaan we ervoor zorgen dat een bezoeker ook daadwerkelijk een betalende klant wordt. Samen ontwikkelen we een game plan. Voor meer bereik, hogere conversie en het versterken van uw merk.

Wij bieden u een breed scala aan diensten

Via ons digitale media collectief bieden wij u:

Webdesign

Allround Webdevelopment

Webshops

SEO (Search engine optimization)

SEA (Search engine advertising)

Conversie optimalisatie

Branding

E-mail Marketing

API koppelingen

Wij hebben inmiddels al 100+ projecten succesvol voltooid.

Hebben wij uw interesse gewekt met ons portfolio en wilt u met ons contact komen?